Πρόσκληση σε έρευνα

📌Γνωρίζετε το body positivity movement και είστε γυναίκα ηλικίας 18-29 χρονών;
🎈Χρειάζομαι τη συμβολή σας σε ερευνητική μελέτη 🙂
↘️Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε, στείλτε μου μήνυμα ή ακολουθήστε το link: https://forms.gle/pq6Xa1ZKpibNw9NKA

Κίνημα υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας του σωματότυπου (body positivity) καλείται το κοινωνικό κίνημα που επικεντρώνεται και μάχεται για την αποδοχή όλων των σωματοτύπων, ανεξαρτήτως μεγέθους, σχήματος, χρώματος δέρματος, φύλου και σωματικών ικανοτήτων, ενώ αμφισβητεί τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς ως ανεπιθύμητη κοινωνική κατασκευή.
Το κίνημα στοχεύει να αλλάξει τις κοινωνικές και ατομικές αντιλήψεις για το βάρος, το μέγεθος και την εμφάνιση ώστε να είναι αποδεκτοί όλοι σωματότυποι.
Η αντίληψη ενός ατόμου για το σώμα του μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχική του υγεία και τη γενική του ευεξία, ιδιαίτερα στους εφήβους.Η αρνητική αντίληψη για το σώμα του ατόμου μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας, όπως η νευρική ανορεξία, η βουλιμία, η κατάθλιψη κ.α.

bopo #bodypositive #bodypositivity #body #γυναικα #bodyimage #beauty #σώμα #ομορφιά #συμπερίληψη #inclusivity #inclusion #εικόνα #ψυχολογία #ψυχολόγος #ψυχικήυγεία #γυναικα #loveyourbody #loveyourself #έρευνα #research

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close